There was an error in this gadget
Hati saya.jiwa saya.perasaan saya.kemahuan saya.keinginan saya.ADALAH HAK SAYA.

Wednesday, December 26, 2012

study & pray hard :)

salam to all readers.
my final sgt2 lah dekat sekarang ni.
saya cuak.cuak.cuak.
tak habis study lagi.
god,bila tgk past years yang seniors buat,
menggeletar ni
WHY?
sebab how la mereka boleh mengarang tajuk ETHNOMEDICINE macam buat essay "what is your ambitions" time kita kecik2 dulu 
kahkahkah -____-
YA ALLAH BANTULAH AKU
esok saya ada OSCE (oriented skill clinical examination )
esok main stethoscope maybe?or even doing some venipunturing.
aku harap aku tak kena amek suppliment
tak nak.memang nak DEAN'S LIST
but kalau takde rezeki aku redha
k,doakan saya okey.
BM12110004 InsyaAllah boleh :)
take care love!

No comments:

Post a Comment